De reisgids onderweg

 

Iedereen heeft wel eens behoefte aan begeleiding. Dit kan simpelweg een luisterend oor zijn voor wat er in je omgaat. Maar het kan ook dieper gaan. Soms heb je een onbestemd gevoel over iets wat in je leven gaande is. Omstandigheden kunnen zo ondoorzichtig zijn, dat je even iemand nodig hebt om de weg erdoorheen te vinden. Zo iemand is dan een gids die je even meeneemt op een stuk onbekend terrein. Termen als coaching en begeleiding gebruiken we bewust niet, omdat we onszelf niet zien als een praktijk, maar als mede reizigers voor dit moment. We zijn er voor je op de manier die het beste past bij wat nodig is. Als dat een gesprek is om weer richting te krijgen, is dat voldoende. Wil je meer diepte, met een duidelijk omlijnd doel, dan doen we dat.

Wanneer je de ontdekkingsreis naar het mysterie al vol gas bent ingegaan, hebben we een andere benadering. Dan gaan we samen met jou de diepte in, op zoek naar de waarheid over al hetgeen je beleeft. Hier ligt het pad van transformatie en zelfrealisatie. Dit is natuurlijk niet voor iedereen, maar we willen er wel zijn voor hen wiens diafragma naar de spirituele kant (perspectief) van het leven verder open is gegaan.

Tijdens de sessie is het mogelijk om ook meteen healing te ontvangen. Je krijg dan tijdens het gesprek energetische ondersteuning die het innerlijke proces verzacht. Dit is vooral bij moeilijke thema’s een manier om minder in het denken te schieten.

 

Voor wie?

 

Het leven zit vol obstakels en uitdagingen. Dus wie zich herkent in het volgende, is welkom:

  • Je loopt vast op bepaalde thema’s in het dagelijkse leven
  • (Spiritueel) aan het ontwaken maar niemand hebben waar je terecht kunt
  • Je ervaart een opening van bewustzijn maar hebt geen houvast of doel
  • Je bent op zoek naar wie je bent
  • Je bent op zoek naar je levensdoel
  • Je leven neemt een onverklaarbare wending met grote veranderingen
  • In moeilijke omstandigheden vertrouwen in jezelf en het leven houden

 

Wat kun je verwachten

 

Sessies waarin de juiste vragen leiden naar de antwoorden die je in je draagt. Je hebt meer wijsheid dan je denkt. Met de juiste reflectie en dialoog ontsluiten we samen de antwoorden. Deuren die eerder gesloten bleven gaan open.