Wie zijn wij?

 

Wij zijn Geo en Nino.

Twee mensen die het pad van bewustZIJN al een tijd lopen en elkaar in het hart herkenden en vonden. Vanuit twee verschillende perspectieven hebben we met onze achtergrond, ervaringen en verkregen inzichten ervoor gekozen om anderen daarbij van dienst te zijn. Dit doen we als zijnde wegwijzers. We reiken sleutels aan en geven begeleiding wanneer gewenst of nodig. Maar jij bent degene die zelf mag lopen. Wij lopen aan de zijlijn een tijdje met je mee en jij bepaalt wanneer je bijvoorbeeld een 1 op 1 gesprek wilt met Nino of coaching of een energetische massage van Geo. Maar allebei kan natuurlijk ook. Het kan allemaal samen in overleg.

Het bewuste pad gaat gepaard met vallen en weer opstaan, met de daarbij horende gevoelens en emoties van vreugde, boosheid, verdriet etc. Hiermee worden de nodige levenslessen, ervaringen, inzichten en wijsheden opgedaan. Ten eerste in jezelf; de innerlijke reis naar binnen. De meesten die al een tijd onderweg zijn kennen het gegeven wat De donkere nacht van de ziel” heet. Het is een periode waarin je jezelf ontmoet in het donkerste gedeelte van je ziel, om vandaaruit naar boven te stijgen. Daar horen relaties bij, vrienden, familie en alle hart verbindingen die jou binnenwereld weerspiegelen. In deze periode vol beproeving krijg je de kans om nog meer te groeien; uitgroeien tot de ware jij.


Wij beweren niet de waarheid in pacht te hebben. We delen met anderen onze ervaringen en onze waarheid van dit moment. De waarheid is nooit statisch, maar altijd in beweging. We leren nog steeds van elkaar en van anderen die ons pad kruisen. Soms blijven ze een tijd en soms is het een enkele passerende voorbijganger.


Wat we samen – wij en jij – kunnen bereiken is het beste en mooiste uit jezelf te halen. Want Jij bent het waard!

Doorleefde ervaring word wijsheid.
Wijsheid wordt bewuste kennis.

Geo

Ik ben vooral en bovenal een mensen mens, down to earth. Ik hou van mensen, dieren en de natuur. Na een lange zoektocht van mediums, lezingen, beurzen en boeken ben ik terecht gekomen in mezelf en bij mezelf. Na het nodige innerlijke werk gedaan te hebben groeide het verlangen om anderen daarmee op hun weg/pad bij te staan. Soms gebeurde dat spontaan ergens tijdens een ontmoeting. Dat zijn de leukste en mooiste momenten wat mij vreugde geeft; als ik een glimlach, moed en vertrouwen kan meegeven aan de ander.

Ik lees soms foto`s, reinig huizen en besteed tijd aan het schrijven van inzichten vanuit mijzelf en vanuit de bron. Maar mijn passie ligt in het geven van energetische massages, healings en eventueel een gesprek erna. Want wat ik de ander geef schenk ik ook aan mij. En dat maakt dat je elkaar in een werkelijke verbinding in openheid echt kan ontmoeten.

Nino

Ik heb een bijzondere liefde voor het mysterie van wie wij zijn. Die liefde heeft me al regelmatig meegenomen op reizen in het innerlijk van mijzelf en anderen, en soms ook reizen naar bijzondere plekken in de wereld. Hierdoor heb ik een antenne voor krachtplekken gekregen. Ik geloof dat die energieën iets in ons wakker maken wat we later weer kunnen gebruiken. Ik sta met twee benen stevig in het (bedrijfs)leven. Mijn werk heeft op het eerste gezicht niets weg van een baan die een spiritueel iemand zou uitzoeken. Maar omdat ik een mensen-mens ben vindt dat overal zijn weg, ook in het werk. Ik geniet van gesprekken over wat mensen beweegt, waar ze zijn in hun zoektocht, met welke vragen ze zitten. Ik schrijf er ook graag over. Mensen werkelijk zien en aanvoelen is als een tweede natuur. In de sessies is dat soms fijn om sneller bij de kern te komen. Maar het belangrijkste vind ik dat iemand zichzelf ziet. Het staat bij mij altijd voorop dat zelfinzicht de weg is naar groei en ontwaken.