Op zaterdag 13-10-2018 heeft onze eerste avondbijeenkomst plaatsgevonden. Met een hapje en een drankje werd iedereen de gelegenheid gegeven om even te landen. Met een groep van zes, inclusief Geo en Nino, werd de energie van de avond opgetild tot een interessante en vooral heel spontane uitwisseling van inzichten en ervaringen. Omdat de vorm van zo’n avond het liefst zoveel mogelijk vrij wordt gelaten, is er ruimte voor onderwerpen en invalshoeken die je niet kunt regisseren. Dat wil je eigenlijk ook niet, want je laten verrassen door de vrijheid waarmee iedereen zijn verhaal kan doen is toch veel leuker.

Er werden mooie vragen gesteld over de fase van het pad waarin mensen zaten. Onderwerpen waren zeer divers; over Ayahuasca, meditatie, de weg van liefdevol naar anderen zijn en soms grenzen aangeven. Over hindernissen van het ego, de weg erdoorheen, het geraakt worden in het hart en manieren vinden om het weer heel te maken. En niet te vergeten nieuw gevonden passies en doelen om naartoe te werken.

Niet alles verliep plenair. Er was een moment dat iedereen spontaan overging in één-op-één in gesprekken. Er was ruimte voor de eigen beleving, terwijl alles toch in eenheid verliep. Die eenheid werd bij aanvang van de avond tot strand gebracht met een stuk muziek en een mantra. Het werd ons zo duidelijk dat eenheid en verbinding een perfecte flow oplevert. De regie vindt plaats vanuit de eenheid en het draaiboek kan terug de lade in. Dit had uiteraard niet gekund zonder de geweldige energie en bewustzijn van de mensen die er waren.

Het mooiste wat deze avond voor ons bracht, is het mogen zien van de helderheid van ieders licht. Dit is hoe mensen echt zijn. En als daar een schaduwdeel in zit, mag dat er ook zijn. De verzachting van de energie die iedereen verwelkomt en uitnodigt om thuis te komen, brengt een vreugde die de kracht van transformatie draagt. We zijn daarom enorm dankbaar dat onze huiskamer een plek is waar dat mag gebeuren. Aan een ieder die er was, ontzettend bedankt voor wat je hebt gegeven en ook zeker voor wat je hebt willen ontvangen.

In liefde en licht,
Geo en Nino.