Onze website is live gegaan. De afgelopen tijd zijn we druk geweest met het bedenken en creëren van een format waarin we mensen graag willen helpen en begeleiden. We deden dit eigenlijk al, maar willen dit nu in een breder verband onder de aandacht brengen. Samen met Jo Tummers van Jotiko hebben we de afgelopen maanden gewerkt aan een mooi resultaat. Met dank aan Jo voor het ontwikkelen van de website en het meedenken.

Ons idee was een drieluik van manieren om met mensen te werken. Zo hebben we de energetische massage, een sessie die we “de reisgids onderweg” noemen en avonden om samen te Zijn. Dit alles gebeurt in de ontspannen sfeer van onze huiskamer. Voor de energetische massage hebben we uiteraard wel een aparte kamer.

We hebben ook een Facebook pagina voor Milasa. Om daar te komen, kun je op het Facebook symbool klikken dat onderaan elke pagina staat. De Facebook pagina gebruiken we voor nieuwsberichten, weetjes en dingen die we graag delen. Je kunt daar ook contact met ons opnemen, evenals via de website zelf.

Groetjes van Geo en Nino en wie weet tot snel!